Tenkniske tips og triks innen bilstereo

Kasseberegninger, beregning av strømkabler osv. kan ofte være krevende å forstå og komplisert å beregne. Vi vil derfor forsøke å hjelpe deg på best mulig måte, via en serie med enkle kalkulatorere som kan hjelpe deg å få best utbytte ut av ditt bilstereo utstyr, slik at du ikke kaster bort potensialet i ditt utstyr.

Det jobbes med å legge opp nyttig matriell på siden, men dersom du savner en kalkulator av et slag så sleng over en mail så skal vi se på saken.

Beregning av kasse med skrårygg

Kalkulator som lar deg beregne en kasse med skrå bakplate / rygg. Du kan også velge om du vil beregne kassen basert på innevndige eller utvendige mål. Dersom du vil basere deg på utvendige mål legger du også inn tykkelsen på platene da her brukt eller ønsker å bruke så vil kalulatoren ta hensyn til dette.

Jeg har målt kassen:

Utvendig

InnvendigKassevolum:

Beregning av kasse med rett rygg

Kalkulator som lar deg beregne en kasse med rett bakplate / rygg. Du kan også velge om du vil beregne kassen basert på innevndige eller utvendige mål. Dersom du vil basere deg på utvendige mål legger du også inn tykkelsen på platene da her brukt eller ønsker å bruke så vil kalulatoren ta hensyn til dette.

Jeg har målt kassen:

Utvendig

Innvendig

Kassevolum:

Beregning av strømkabel

Kobber

Aluminium

Kabletykkelse:

Konvertering av mål